HYPNOSE TRAINING AMSTERDAM

WIJ ZIJN DE HYPNOSE SPECIALIST VAN NEDERLAND

Onze eerst volgende 3-daagse hypnose training start 20 oktober 2017, wees er snel bij en krijg 600 euro korting.

N

INTRESSE IN EEN HYPNOSE TRAINING?

Download dan helemaal gratis de brochure.

HEB JE VRAGEN? WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR

Stel je vraag via de contactpagina of bel

020 – 261 07 07

WAT IS HYPNOSE?

99 procent van ons gedrag wordt gestuurd vanuit het onderbewuste. In deze hypnose training leer je gedrag, overtuigingen, gevoel en/of gedachten te veranderen op dit onbewuste niveau. Voor jezelf of een ander. De unieke combinatie van hypnose en NLP maakt dat de NLP technieken uitermate krachtig worden en veel makkelijker zijn te implementeren bij jezelf en/of de ander.

99 procent van ons gedrag wordt gestuurd vanuit het onderbewuste. In deze hypnose training leer je gedrag, overtuigingen, gevoel en/of gedachten te veranderen op dit onbewuste niveau.
Voor jezelf of een ander. De unieke combinatie van hypnose en NLP maakt dat de NLP technieken uitermate krachtig worden en veel makkelijker zijn te implementeren bij jezelf en/of de ander.

Module 1 van de NLP hypnose-opleiding is toegankelijk voor iedereen, waarna er doorgestroomd kan worden naar de daaropvolgende modules. Daarnaast is dit een vast onderdeel van de Master Coach Opleiding van UNLP. Kijk voor meer informatie op unlp.nl

TOELATINGSEISEN NLP HYPNOSE OPLEIDING

Voor het volgen van de NLP Hypnose-opleiding bij UNLP gelden de volgende voorwaarden:

 • Je bent nieuwsgierig en je wilt graag hypnose leren, kortom: je staat open voor verandering.
 • Je hebt interesse in hypnose en NLP.
 • Je wilt je ontwikkelen tot coach of wilt onderdelen van deze opleiding toepassen in je huidige beroepsveld, danwel hypnose inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je hebt een MBO/HBO denkniveau, een speciale vooropleiding is geen vereiste.
De 3-daagse hypnose is een ervaringsgerichte en praktische opleiding waarin je alles leert over hypnose en trance om te kunnen toepassen in je dagelijkse leven. Voor jezelf of als coach/therapeut voor anderen.
De trainers bij UNLP zijn opgeleid door hypnose masters, zoals Dr. Richard Bandler en Dr. Paul McKenna.

De gecertificeerde hypnose opleiding bestaat uit o.a. de volgende onderdelen

 • Uitgebreide krachtige inducties: armlevitatie, handshake-induction, perifeer zicht
 • Communiceren met het onderbewuste
 • Snelle trance inducties
 • Technieken om pijn te bestrijden door middel van trance
 • Het gebruik van hypnose in coaching
 • Het werken met en schrijven van hypnosescripts
 • Alles over “stage hypnosis”
 • Non-verbale trance inducties
 • Post-hypnotische suggesties
 • Concrete toepassingen (o.a. gewichtsverlies, verslavingen, gezondheid)
 • En veel meer…

Wil je na afloop van deze driedaagse hypnoseopleiding gecertificeerd worden tot NLP Hypnose Master Practitioner dan dien je te voldoen aan de volgende eisen:

 • Inleveren van een thuisopdracht in de vorm van een hypnose-coachingssessie. Voor deze opdracht schrijf je een hypnosescript en voer je dit script vervolgens uit. Deze sessie neem je op video op en lever je in.
 • 80% aanwezigheid van de opleidingsdagen.

CERTIFICAAT

Indien je na afloop van de opleiding in aanmerking wilt komen voor het NLP Master Practitioner Hypnose-certificaat dan dien je een thuisopdracht in te leveren.
Na inlevering van de thuisopdracht en ontvangst van de feedback op je opdracht ontvang je een certificaat van de American Board of Hypnotherapy (ABH).

ABH Single Logo

Onze hypnose trainingen Amsterdam

                                                                                                                    Module 1, module 2 & module 3

Begin bij module 1 en stroom door

 1. Ericksoniaanse Hypnose Module 1

Hypnose module 1 training is een bekend programma dat je kunt volgen als je wilt beginnen met hypnose. Hierin ga je in 3 dagen leren wat Hypnose is én integreren in je dagelijkse leven.

Ben jij benieuwd wat er in de overige hypnose trainingen wordt behandeld?

Hypnose leren is spannend en interessant. Hypnose is een effectieve manier om toegang te krijgen tot het onbewuste. Om de NLP hypnose technieken onder de knie te krijgen, kun je bij ons een speciale opleiding volgen. De hypnose opleiding van UNLP is een 3-daagse, gecertificeerde opleiding die uniek is in Nederland. In de NLP Master Practitioner heb je al de fijne kneepjes geleerd van de Ericksoniaanse hypnose, vooral gericht op NLP taalpatronen.

In deze NLP hypnose opleiding breng je je vaardigheden en kennis op een hoger niveau. Na de opleiding ben je in staat om mensen op een krachtige, snelle en respectvolle wijze onder hypnose te brengen. Je hebt een palet van concrete hypnose technieken en vaardigheden tot je beschikking om (1) iemand onder hypnose te brengen en (2) vervolgens om het gewenste veranderwerk -met behulp van NLP technieken- in te zetten.

Na de training ben je in staat om mensen op een krachtige, snelle en respectvolle wijze onder hypnose te brengen. Je hebt een palet van concrete hypnose technieken en vaardigheden tot je beschikking om (1) iemand onder hypnose te brengen en (2) vervolgens om het gewenste veranderwerk -met behulp van NLP technieken- in te zetten.

Een Hypnose training vind je bij UNLP in verschillende soorten. Hierboven vind je een overzicht van de diverse opleidingen die bij ons te volgen zijn. Bekijk het overzicht van de opleidingen en kijk wat voor jou het meest interessant is! Klik door op de links voor meer informatie, of schrijf je direct in wanneer je denkt dat jij de ideale opleiding gevonden hebt! Uiteraard mag je ook te allen tijde contact met ons opnemen. Wij geven je graag meer informatie over de diverse opleidingen en helpen je verder, zodat je een weloverwogen keuze maakt voor je toekomst.

HYPNOSE TRAINING VOLGEN BIJ UNLP

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in Hypnose, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij Hypnose kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de Hypnose trainingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je Hypnose integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een Hypnose training kan een groot verschil maken.

CERTIFICAAT

Indien je na afloop van de opleiding in aanmerking wilt komen voor het NLP Master Practitioner Hypnose-certificaat dan dien je een thuisopdracht in te leveren. Na inlevering van de thuisopdracht en ontvangst van de feedback op je opdracht ontvang je een certificaat van de American Board of Hypnotherapy (ABH).Wil je na afloop van deze driedaagse hypnoseopleiding gecertificeerd worden tot NLP Hypnose Master Practitioner dan dien je te voldoen aan de volgende eisen:

Inleveren van een thuisopdracht in de vorm van een hypnose-coachingssessie. Voor deze opdracht schrijf je een hypnosescript en voer je dit script vervolgens uit. Deze sessie neem je op video op en lever je in.

80% aanwezigheid van de opleidingsdagen.

Module 1 is voor iedereen toegankelijk die open staat voor verandering

Je kunt deelnemen aan module 2 indien je module 1 hebt gevolgd

Je kunt deelnemen aan module 3 indien je module 2 hebt gevolgd